Hairmagic - Visszajelzés Hairmagic - Visszajelzés A HairMagic és a Masszázskefe használata nagyon egyszerű. A két készülékhez mellékelten adunk egy adaptert, amelyet csatlakoztatni kell a hálózathoz, míg a másik végét a szintén a készletben található tartóelemhez kell rögzíteni. A tartóelembe helyezett készülékek így tölthetők fel a hálózatról, majd mindenféle zsinór nélkül használhatók.

Először a Masszázskefe használatával kezdjük a kezelést, oly módon, hogy a kefébe töltjük a hajszeszt, majd a power gomb bekapcsolása után a fejbőr hajhullásban érintett területén a kefe masszírozó hatásával a hajszeszt lassú körkörös mozdulatokkal a fejbőrbe juttatjuk. A Masszázskefével történő előkezelés néhány percet vesz igénybe, addig a tárolóelembe állítjuk a HairMagic kefét, hogy a használat megkezdésééig az is kellőképpen feltöltődjön.

A HairMagic kefén 2 gomb található. A power gombbal készenlétbe helyezzük, majd a laser gomb megnyomása után kezdhetjük el a fényterápiás kezelést, amit legfőképpen a hajhullásban érintett bőrfelületre koncentráljunk.

Néhány fontos tanács és tudnivaló a kezelésről: Hairmagic - Visszajelzés Hairmagic - Visszajelzés Hairmagic - Visszajelzés Hairmagic - Visszajelzés Hairmagic - Visszajelzés Hairmagic - Visszajelzés Hairmagic - Visszajelzés Hairmagic - Visszajelzés